INFO@CONGOINVLAANDEREN.BE

Nieuws : Koningin Mathilde heeft bij een val haar knie verwond. De knie moet meerdere weken door een spalk ondersteund worden.

0

☻ 68530 x bekijk

100% ☻ 6810 x bekijk
  • ☻ 2068 x bekijk 100 %

11007723_10206341607449998_7684212348906072901_n
→Over de omstandigheden van de val geeft het Paleis geen informatie, gezien dit tot de privésfeer behoort.Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een officieel bezoek aan de instellingen van de Europese Unie te Brussel. Zij hebben een onderhoud met Voorzitter Martin Schulz in het Europees Parlement en ontmoeten er tevens de hoofden van de verschillende politieke fracties. Hierna hebben ze een onderhoud met Voorzitter Jean-Claude Juncker in de Europese Commissie gevolgd door een vergadering met de Leden van de Commissie. Na de lunch hebben de Koning en de Koningin nog een onderhoud met Voorzitter Donald Tusk in de Raad van de Europese Unie. ↓

Leurs Majestés le Roi et la Reine se rendent en visite officielle aux institutions de l’Union Européenne à Bruxelles. Au Parlement européen, ils s’entretiennent avec le Président Martin Schulz et rencontrent les chefs de groupes politiques. A la Commission européenne, le Roi et la Reine ont un entretien avec le Président Jean-Claude Juncker, puis une réunion avec les Membres de la Commission, suivie d’un déjeuner. Enfin, au Conseil de l’Union européenne, ils s’entretiennent avec le Président du Conseil européen Donald Tusk.
La Reine a fait une chute, porte une attelle au genou et se déplace avec des béquilles !
Koningin is gevallen, draagt een kniebrace en loopt op krukken !
Photos/Foto’s Place Royale
© RTL-BELGIQUE.

Delen.

About Author

Comments are closed.

Translate »