INFO@CONGOINVLAANDEREN.BE

Nieuws uit Aarschot : Mixed nodigt jou uit om op haar kosten een glaasje cava of fruitsap te komen drinken tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Mixedcafé. Wanneer: Donderdag 1 januari, van 19u00 tot 23u00 ( Info ↓ )

0

☻ 68530 x bekijk

100% ☻ 5810 x bekijk
  • ☻ 952068 x bekijk 100 %

Ben je WEL JONG maar NIET HETERO? Kom dan op Donderdag 1 januari. ( Info hier CIV.TVBen je WEL JONG maar NIET HETERO? Wij stellen ons graag even voor, wij zijn MIXED. Elke eerste en derde donderdag van de maand kan je iets komen drinken tijdens ons Mixedcafé in jeugdhuis De Klinker (Aarschot). Kom de Mixed-ambiance opsnuiven en leer andere jongeren kennen van jouw leeftijd! We zijn een groep jongeren die zich samen amuseren en Mixed is daar de ideale plaats voor. Niemand zal jou hier vreemd aankijken en Mixed biedt jou een plek om jezelf te zijn. Iedereen van harte welkom!

Het oude jaar is gaan slapen, het nieuwe jaar is aan het ontwaken. Wij wensen jou veel liefde en geluk, dan kan ook dit jaar niet meer stuk. Dit wensen wij jullie allen, vanavond op Mixedcafé zullen de kurken alvast knallen!

Mixed nodigt jou uit om op haar kosten een glaasje cava of fruitsap te komen drinken tijdens de nieuwjaarsreceptie in het Mixedcafé.

Wanneer: Donderdag 1 januari, van 19u00 tot 23u00
Plaats: JC De Klinker, Demervallei 14, 3200 Aarschot
Voor wie: iedereen t/m 30 jaar
Prijs: gratis

Delen.

About Author

Comments are closed.

Translate »