INFO@CONGOINVLAANDEREN.BE

Nieuws : Vrouw zonder baarmoeder bevalt van tweeling

0
100% Awesome

ANDROGYNIE Hayley Haynes heeft het onmogelijke verwezenlijkt. Ze beviel van een tweeling terwijl ze zelf geboren werd zonder eierstokken en eileiders.

Hayley werd zwanger dankzij IVF © Facebook.
Tijdens haar tienerjaren had Hayley nooit haar maandstonden gekregen. Op haar 19e kreeg ze te horen dat ze aan een zeldzame aandoening leed: Androgeen Ongevoeligheidssyndroom. Dokters vertelden haar dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen, omdat ze geen baarmoeder had.

Hayley zag haar droom om ooit kinderen te krijgen uit elkaar spatten, maar in 2007 vonden dokters toch een minuscule baarmoeder, die ze deden groeien met een hormonenbehandeling.

In 2011 was ze officieel klaar voor IVF (In-vitrofertilisatie), maar de NHS (National Health Service) wou de behandeling niet financieren. Het koppel haalde daarom 14.000 euro op voor de behandeling in Cyprus.

Volgens de dokters had Hayley 60 procent kans om zwanger te worden. En nu, negen jaar nadat ze haar vertelden dat ze nooit zwanger zou worden, is Hayley bevallen van een tweeling, Avery en Darcey. "Moeder worden was het mooiste moment van mijn leven", aldus Hayley

Bron van : http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/2201837/2015/01/31/Vrouw-die-vroeger-man-was-bevalt-van-tweeling.dhtml

  • ☻ 9586 x bekijk 100 %

media_l_7452482media_xll_7452476

Delen.

About Author

Comments are closed.

Translate »