INFO@CONGOINVLAANDEREN.BE

Van 21 tot 24 augustus vinden in het stadscentrum de Bollekesfeesten plaats. Op het hoofdpodium aan de Groenplaats is er live-muziek van Antwerpse bodem, met onder meer de Clement Peerens Explosition en Discobaar A Moeder.

0

☻ 39264 x bekijk

100% ☻3720 x bekijk
  • ☺ 288459 x bekijk 100 %

ANTWERPEN – In alle Antwerpse districten vinden er de komende maand optredens plaats. Op de Bollekesfeesten treden Antwerpse kleppers als de Clement Peerens Explosition en Discobaar A Moeder aan. Maar ook Coely, Pieter Embrechts, Diablo Blvd en Slongs Dievanongs kun je in eigen stad aan het werk zien.Een kort overzicht voor de Antwerpse muziekliefhebber: Van 21 tot 24 augustus vinden in het stadscentrum de Bollekesfeesten plaats. Op het hoofdpodium aan de Groenplaats is er live-muziek van Antwerpse bodem, met onder meer de Clement Peerens Explosition en Discobaar A Moeder.

Op zondag 31 augustus wordt op de Sint-Andriesplaats het festival Camping coStA georganiseerd. Je geniet er niet alleen van live-muziek, maar ook van voorstellingen en workshops.

Berchem:

Het Brilschanspark in Berchem biedt drie zondagavonden op rij een gratis concert aan. Op 17 augustus maakt Pieter Embrechts zijn opwachting, op 24 augustus volgt Sam Vloemans. Gregor Terror en the Calypso Gigolo’s sluiten op 31 augustus af.

Deurne:

De gratis vrijdagconcerten in het Openluchttheater Rivierenhof lopen ook in augustus door. Met Coely, Typhoon & Band, Dimitri Van Toren en Les Truttes staan er mooie namen op de affiche. Het laatste concert, met Lady Linn en Cookies&Cream, vindt plaats tijdens de Bevrijdingsfeesten op 5 september.

Naast de avondconcerten zijn er ook namiddagconcerten met op 29 augustus een kidsconcert met Dimitri Leue.

Wilrijk:

Willrock biedt op 9 augustus een stevige portie rock aan in het Steytelinckpark met onder meer Diablo Blvd, Bulls On Parade en Captain Steel. De dag ervoor krijg je een ‘retronight’ dankzij Radio Modern.

Ekeren:

Op zaterdag 9 augustus stroomt de festivalweide van Hof de Bist vol voor de vijftiende editie van Cirque@taque. Op de affiche vind je namen als Discobar Galaxy, Soldier’s Heart en Humble Flirt.

Op 29 augustus vindt in Hof De Bist het zangfestival ‘Ekeren Zingt’ plaats.

Hoboken:

Op vier woensdagen in augustus kunnen muziekliefhebbers vanaf 20 uur terecht op Camping Louisa in park Sorghvliedt. Er zijn gratis liveoptredens en straattheater en je kunt een hapje eten in een retrofrituur. Artiesten als Slongs Dievanongs, ABBA GOLD, Flying Horseman en We Are Not Lou Reed maken hun opwachting.

Voor meer info over de optredens kun je terecht op de stadswebsite.

Meer info surf dan : http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20140804_01204816

Delen.

About Author

Comments are closed.

Translate »